výkon větrné elektrárny
Text dotazu
Prosím o informaci, jak lze spočítat, kolik energie je schopná produkovat větrná turbína
Odpověď
Dobrý den,
děkujeme Vám za využití našich služeb.
K Vašemu dotazu jsem nalezla v prostředí Internetu tyto stránky, kde se uvádí postup
výpočtu výkonu větrné elektrárny:
viz url http://ve.ic.cz/index.php?id=2,
http://ve.ic.cz/index.php?id=7
http://www.spvez.cz/pages/vitr.htm,
http://turbina.navajo.cz/
Prostřednictvím Souborného katalogu ČR - www.caslin.cz (předmět: větrné elektrárny)
si můžete vyhledat publikace či jiné dokumenty, které by také mohly obsahovat postupy
výpočtu výkonu větrné elektrárny.
Výběrově uvádím ze seznamu např. tyto tituly:
1. Malá větrná elektrárna : Návod ke stavbě / Uwe Hallenga. -- 1. české vyd.. -- Ostrava : HEL, 1998. -- 63 s. : il.
ISBN 80-86167-00-3
2. Malá větrná elektrárna : stavební návod s konstrukčními výkresy / Uwe Hallenga ; [překlad Marta Myšková]. -- 2., přeprac. a rozš. vyd.. -- Ostrava : HEL, 2006. -- 95 s. : il. ; 21 cm
ISBN 80-86167-27-5 (brož.)   ISBN 978-80-86167-27-5 (chyb.)  : Kč 88,00
3. Technika využití energie větru : svépomocná stavba větrných zařízení / Horst Crome ; [překlad Václav Losík]. -- 1. české vyd.. -- Ostrava : HEL, 2002. -- 144 s. : il., mapy ; 21 cm
ISBN 80-86167-19-4 (brož.) : Kč 198,00
Obor
Technika, technologie, inženýrství
Okres
--
Knihovna
Národní technická knihovna
Datum zadání dotazu
21.12.2010 12:59
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu