výklad snu
Text dotazu
Dobrý den, kamarádce se zdál sen o mě, že mě přistihla při krádeži v obchodě. Chtěla bych vědět výklad podle snáře.
Odpověď
Dobrý den,
o snech vyšla celá řada knih od různých autorů, bylo vydáno velké množství výkladů snů a  dá se říct, že se zpracování značně liší.
Prošli jsme několik zdrojů a budete si muset vybrat, protože výklady nejsou jednoznačné.
Krádež (vidět, oznámit) - věští výborné časy
Zdroj: KLUDSKÁ, Dagmar. Snář. Praha: Brána, 2011.
Kamarádka - dozvíš se špatnou zprávu
Krádež (odhalit)  - znovu získáš ztracený majetek
Zloděj (vidět ho) prožiješ milostné dobrodružství
(chytit ho) - dobré znamení
Zdroj: Domácí snář. Sny a jejich výklad. Praha: Knižní klub, 2008.
Kamarád (-ka)  - ...vlastnosti, které máš sám, u druhých buď kritizuješ anebo bys je chtěl mít
Krádež - jestliže se ve snu vypořádáme se zlodějem - vypořádáme se s příslušným problémem a zármutkem i ve skutečnosti
Krást - nepříjemné věci budeš muset vykonat a pracně se budeš muset vysvobozovat ze stejné situace, abys nabyl pocitu příjemného ulehčení.
Zdroj: KUBIŠTOVÁ, Věra. Velký lidový snář. Olomouc: Fontána, 2010.
Kamaráda vidět - přátelskost
Krádež objevená, krádeži přítomen být - soud
Zloděje vidět - budete obdarováni, zlodějem být - ztráta
Zdroj: SZALAI, Ladislav. Velký snář. Praha: levné knihy, 2009.
O výkladech snů lze také číst na internetu:
sny o kamarádech a sny o přátelích se nám zdají velice často tehdy, řešíme-li nějaký složitý problém, a často se i sami sebe ptáme, co by na danou situaci řekl náš kamarád, nebo kamarádka. Tato otázka, zabývá-li se jí naše podvědomí dostatečně hluboce, může vyústit ve sny, ve kterých se nám splní přání - totiž že se nám kamarád či známý ve snu skutečně zjeví, povětšinou však dojde díky snové práci k různým zhuštěním a jiným druhům snové práce, což má samozřejmě, jako u téměř všech druhů snů, výrazný vliv na zápletku snového děje.
Obor
vse
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
10.05.2013 12:06
Vendula píše:
Neděle 13.10.2019 09:36
Dobrý den,
mně se zdál docela živý sen o tom, jak nám nějací lidé, šli předělávat něco do ložnice a když jsem přišla domů, tak ukradli mojí půlku postele, uštřené peníze na stavbu a peníze, které spoříme doma naší malé dceři. Co by to mohlo znamenat? Děkuji za odpověď
PSK - admin píše:
Středa 16.10.2019 08:30
Dobrý den, odpověď jsme Vám zaslali e-mailem. S pozdravem služba PSK
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu