vyhledat literaturu o grafických značkách českého porcelánu
Text dotazu
vyhledat literaturu o grafických značkách českého porcelánu
Odpověď
Značky českého porculánu. -- 2.vyd. -- Praha : F. Hanek, 1947. -- 44 s. -- (Přehledná rukověť sběratelova ; sv. 1)
Encyklopedie starožitností / Hidde Halbertsma ; [z nizozemského originálu ... přeložila Hana Válková]. -- Čestlice : Rebo Productions, 2000. -- 345 s. : il. -- Dotisk 1. vyd. r. 2002
Český porcelán / Emanuel Poche. -- 1.vyd. -- Praha : Orbis, 1954. -- 71 s., obr. příl.
Porcelán / Jiří Chládek. -- 1.vyd. -- Plzeň : Nava, 2000. -- 157 s., fot., obr. příl.
Rukověť sběratele porcelánu / [Zdeněk Knápek]. -- 1. vyd. -- Olomouc : Rubico, 2003. -- 351 s., [31] s. -- (Knížka pro každého)
Obor
Umění, architektura, muzeologie
Okres
--
Knihovna
Knihovna města Hradce Králové
Datum zadání dotazu
28.07.2008 11:05
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu