vyhledání publikací
Text dotazu
Dobrý den, nikde v knihovnách nemohu sehnat tyto knihy:
autor: Norbert Gaillard - A century of sovereign ratings. Další kniha:
Sovereign risk and financial crises, autor: Michael Frenkel, Alexander
Karmann, Bert Scholtens. Nevíte, v jaké knihovně, nebo jakým způsobem bych se k těmto mohla dostat? Děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
obě knihy jsou částečně volně přístupné v Google Books. Podle Souborného katalogu ČR (http://skc.nkp.cz) a Jednotné informační brány (http://www.jib.cz se v českých knihovnách nachází pouze kniha "Sovereign risk and financial crises", a to v knihovně CERGE-EI (http://www.cerge-ei.cz/library/welcome-to-the-library), knihu "A Century of Sovereign Ratings" jsme v českých knihovnách nenalezli.
V knihovně, kterou navštěvujete, můžete požádat v rámci meziknihovních služeb o zprostředkování výpůjčky z knihovny CERGE-EI, respektive u knihy "A Century of Sovereign Ratings" o zprostředkování výpůjčky ze zahraničí.
Základní informace o meziknihovních službách najdete na http://knihovny.cz/sluzby/175-meziknihovni-sluzby, bližší informace ohledně ceny této služby a orientační doby dodání Vám již poskytnou pracovníci vaší knihovny.
* GAILLARD, Norbert. A Century of Sovereign Ratings. New York: Springer, 2011. 196 s. ISBN 978-1-4614-0522-1 ; 978-1-4614-0523-8.
obsah -
http://bvbr.bib-bvb.de:8991/exlibris/aleph/a20_1/apache_media/7V78GPYU37A43X
2EC2MJHMHA37SU2M.pdf, kniha je castecne volne pristupna na http://books.google.cz/books?id=zJgdcaMNgwgC.
* GAILLARD, Norbert. A Century of Sovereign Ratings. New York: Springer, 2011. 196 s. ISBN 978-1-4614-0522-1 ; 1-461-40522-X.
* FRENKEL, Michael, KARMANN, Alexander a Bert SCHOLTENS. Sovereign risk and financial crises. Berlin [u.a.] : Springer, 2004. XII, 258 S. ISBN 3-540-22248-0. Castecne volne pristupna na http://books.google.cz/books?id=-g9uqzM78DsC.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
16.08.2012 09:53
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu