vyhledání obyvatel v Soupisu poddaných podle víry z roku 1651
Text dotazu
Dobrý den, pokud to nebude pro Vás moc náročné, prosím o vyhledání obyvatel a jejich povolání z toho soupisu z obce Pečky (okres Kolín, možná tam budou jako Pečky Podblatné; ale nikoliv Červené Pečky, to je jiná obec). Děkuji
Odpověď
Dobrý den,
publikace Soupis poddaných podle víry z roku 1651 (obsahuje části Bechyňsko, Berounsko, Boleslavsko, Čáslavsko, Hradecko-Bydžovsko, Chrudimsko, Kouřimsko, Loketsko, Plzeňsko, Rakovnicko, Žatecko) je volně přístupný online na stránkách Národního archivu - https://www.nacr.cz/publikace/e-knihy/
Výpis obvatel a jejich povolání naleznete v Soupisu poddaných podle víry z roku 1651: Hradecko-Bydžovsko, s. 931-933, ves Pečky. Přímý odkaz: https://www.nacr.cz/wp-content/uploads/2017/09/Kourimsko_cele_H_zamceno.pdf
Vybrané stránky naleznete také ve formátu JPG v příloze.
Použité zdroje
https://www.nacr.cz/publikace/e-knihy/
https://www.nacr.cz/[…]/Kourimsko_cele_H_zamceno.pdf
Přílohy
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Knihovna Akademie věd České republiky
Datum zadání dotazu
15.01.2019 23:23
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu