vyhledání identifikačních čísel konkrétního deníku Lidová demokracie
Text dotazu
Vlastním kopii textu z deníku Lidová demokracie, vydané dne 27. března 1993, na jejíž 7. straně je uveden článek Sestry z nemocnice pod Petřínem. Vzhledem k tomu, že bych ráda článek citovala ve své diplomové práci, tak bych potřebovala znát ročník a číslo deníku z tohoto dne. Podle mých informací je ISSN 0323-1143. Pokud by to pro vás nebylo možné zjistit, prosím o radu, jak bych tyto informace mohla dohledat. Děkuji za jakoukoliv radu.
Odpověď
Dobrý den,
přesná citace vámi požadovaného článku je:
RADOSTA, Petr. Sestry z nemocnice pod Petřínem. Lidová demokracie. 1993, roč. 49, č. 72 (27.3.), příl. LD na neděli, s. 7. ISSN 8323-1109 (zruš.). ISSN 0323-1143.
Použité zdroje
Lidová demokracie, 27.3.1993
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Vědecká knihovna v Olomouci
Datum zadání dotazu
30.03.2015 08:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu