Vyhláška ÚNV hlavního města Prahy č.27/1955
Text dotazu
Pro našeho čtenáře sháníme znění jedné vyhlášky.
Je to: Vyhláška ÚNV hlavního města Prahy č.27/1955
Neporadili byste nám, kam a na koho se máme obrátit?
Odpověď
Dobrý den,
předně se Vám omlouváme za pozdní odpověď zdůvodněnou v předchozí zprávě.
Vyhláška Ústředního národního výboru hlavního města Prahy č.27/1955 (název vyhlášky: Vyhláška o vymezení chráněné oblasti pražského hradu) je v plném znění zveřejněná v dokumentu:
Sbírka nařízení, vyhlášek a instrukcí ÚNV hlavního města Prahy. Praha : Ústřední národní výbor hl. města Prahy. 19.září 1955, částka 14, s.47-48.
Dokument je ve fondu Národní knihovny ČR, lze ho dohledat a objednat prostřednictvím naskenovaného katalogu Katif (http://katif.nkp.cz/), v Generálním katalogu III (katalog pro dílové a periodické dokumenty vydávané do r. 1995) / záložka Ř - SBORNIK/G / lístek č.460 (zde pod názvem Sbírka vyhlášek a oběžníků ÚNV hlavního města Prahy, signatura 54 C 7606).
Uživatelé NK ČR si zde mohou Sbírku objednat pro prezenční výpůjčku do studovny NK ČR.
Sbírka se dále nachází ve fondu Vědecká knihovny v Olomouci (http://www.vkol.cz/cs/ ), je zapůjčovaná taktéž do studovny, rok 1955 je v současné době volný.
Pokud by měl Váš čtenář zájem o kopii vyhlášky, NK ČR poskytuje pro fyzické osoby reprografické služby na objednávku, informace získáte na adrese http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_repro_obj.htm.  Služba je placená dle ceníku placených služeb a poplatků NK ČR (http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_cenik.htm ), kromě ceny kopií je dále započítáváno poštovné, příprava předlohy a balné. Pro případné objednání kopií ať Váš čtenář využije, prosím, e-mailovou adresu reference@nkp.cz.
V rámci meziknihovních služeb je také možné objednání kopií, viz. http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_vmrs.htm .
Vyhláška by také mohla být ve fondech Národního archivu, především Oddělení fondů státní správy z let 1945-1992 (4. oddělení) (http://www.nacr.cz/C-fondy/pruv.aspx ), přístup k archivům se řídí následujícími pokyny viz http://www.nacr.cz/B-prover/pruv.aspx  .
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
30.11.2010 13:43
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu