Vydání časopisů
Text dotazu
Dobrý den,
prosím, mohli byste zjistit, kdy šly do tisku, případně který den přesně
byly vydány časopisy:
Historický obzor, 2005, č. 5/6;
Vesmír, 2009, č. 1;
Čtenář, 2008, č. 7/8?
Velmi byste mi tím pomohli.
Odpověď
Dobrý den,
požadované údaje jsme ověřovali přímo v konkrétních číslech časopisů. U Historického obzoru - 2005, roč. 16, č. 5-6 bylo číslo odevzdáno do tisku 1.4.2005, u Čtenáře - 2008, roč. 60, č. 7-8 bylo číslo odevzdáno k tisku 14.7.2008. V časopise Vesmír z r. 2009, roč. 88, č. 1 bylo uvedeno pouze:
redakční uzávěrka 19.11.2008 a číslo vyšlo 15.1.2009. Kdy bylo toto číslo odevzdáno k tisku v časopise zmíněno nebylo. Prohlíželi jsme i webové stránky Vesmíru (http://www.vesmir.cz ). Pokud by Vás tato informace zajímala, můžete zkusit kontaktovat přímo redakci periodika (http://www.vesmir.cz/redakce.php3 ).
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
29.01.2009 14:02
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu