Východoslovenské noviny a týdeník Zora Gemera
Text dotazu
Dobrý den, mám dotaz.Archivujete ve Vaší knihovně
Východoslovenské noviny vydávané za éry ČSSR v Košicích? A jestli máte také
v archivu týdeník Zora Gemera,ten tehdy vycházel na Slovensku v okrese
Rožňava.Pokud tyto tituly máte v archivu je možné prostudovat ročník 1964?
Pokud tato periodika nemáte, jsou archivovány někde jinde v ČR?
Děkuji předem za odpověď.
Odpověď
Dobrý den,
periodikum Východoslovenské noviny : Orgán KV KSS v Košiciach a Prešove. -- Košice : KV KSS, 1958-1990 vycházely jako deník, který vznikl sloučením novin  Nový život a Priekopník, po roce 1990 vycházelo pod názvem Východ.
Záznam o tomto periodiku v naskenovaných katalozích Národní knihovny naleznete na internetové adrese http://,.nkp.cz/ :
Generální katalog III > A - ŽY > 077: NOU - OBN > 07700310. Výpůjčka je možná pod signaturou 54 A 2389 do studovny s průkazem čtenáře NK ČR, viz http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_vypsluzby.htm,
-periodikum Zora Gemera. Rožnava : ONV, 1958-1967, má ve svém fondu Vědecká knihovna Olomouc, http://www.vkol.cz, pod signaturou III 209.655.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
29.07.2009 11:36
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu