Vteřiny duše - próza české secese
Text dotazu
Dobrý den, chci se zeptat, zda vyšly nějaké recenze či studie, odborné články apod. k antologii Vteřiny duše, podtitul Drobná próza české secese, uspořádal Jiří Kudrnáč. Předem děkuji za odpověď
Odpověď
Dobrý den,
z naší databáze ANL - články v českých novinách, časopisech a sbornících (http://sigma.nkp.cz/F/?func=file&file_name=find-a&local_base=anl) a z bibliografie (do r. 1965) Ústavu pro českou literaturu AV ČR
(http://isis.ucl.cas.cz/?form=biblio) jsme zjistili, že vyšli dva články zabývající se tímto dílem.
1) Česká secese : rozhovor s Jiřím Kudrnáčem. Proglas. Roč. 10, č. 10 (1999), s. 30-33. ISSN 0862-6731.
2) MAZÁČ, Tomáš. , výbor drobné prózy české secese [recenze]. Universitas. Roč. 22, č. 6 (prosinec), 1989, s.90-91.
Můžete se ještě zkusit obrátit přímo na Ústav pro českou literaturu (http://www.ucl.cas.cz/), zda by Vám neposkytli další podrobnější informace.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
11.01.2008 14:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu