Volejbal
Text dotazu
Metodický postup nácviku dovedností voleybalu.
Odpověď
Dobrý den,
k dohledání potřebných informací k  Vašemu tématu byste mohla využít mimo jiné následující knihy:
* HANÍK, Zdeněk a kol. Volejbal 2: učební texty pro školení trenérů. 1. vyd. Praha: Pro Český volejbalový svaz vydalo nakl. Olympia, 2008. 347 s. ISBN 978-80-7376-078-6.
* BUCHTEL, Jaroslav, EJEM, Miloslav a VORÁLEK, Rostislav. Trénink volejbalu. Vyd. 1. Praha: Karolinum, 2011. 256 s. ISBN 978-80-246-1967-5.
* VAVÁK, Miroslav. Volejbal: kondiční příprava. 1. vyd. Praha: Grada, 2011. 224 s. ISBN 978-80-247-3821-5.
* HANÍK, Zdeněk et al. Volejbal: viděno třemi: od základních odbití po herní činnosti. 1. vyd. Praha: Grada, 2008. 344 s. ISBN 978-80-247-2744-8.
* BUCHTEL, Jaroslav a kol. Teorie a didaktika volejbalu. 1. vyd. Praha: Karolinum, 2005. 194 s. ISBN 80-246-1011-6.
* CÍSAŘ, Václav. Volejbal: technika a taktika hry, průpravná cvičení. 1. vyd. Praha: Grada, 2005. 165 s. Sport. ISBN 80-247-0502-8.
* KAPLAN, Oldřich. Volejbal: technika, pravidla, herní systémy, průpravná cvičení. 1. vyd. Praha: Grada, 1999. 101 s. ISBN 80-7169-762-1.
* PŘÍBRAMSKÁ, Alena et al. Volejbal: učebnice pro trenéry 3. třídy. 2., upr. a dopl. vyd. Praha: Fakulta tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy, 1996. 120 s. ISBN 80-902147-0-3.
(zdroj: Online katalog Národní knihovny ČR: http://aleph.nkp.cz/cze/nkc )
Další literaturu k tématu můžete dohledat prostřednictvím  Online katalogu Národní knihovny ČR: http://aleph.nkp.cz/cze/nkc , Souborného katalogu ČR: http://aleph.nkp.cz/cze/skc , Jednotné informační brány: http://www.jib.cz , články - prostřednictvím databáze ANL : http://www.jib.cz    (a ANL+ : http://www.jib.cz  ). Využít též můžete katalog Ústřední tělovýchovné knihovny: http://www.ftvs.cuni.cz/knihovna/.
Obor
Tělesná výchova a sport. Rekreace
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
03.01.2013 09:16
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu