volební programy politických stran do komunálních voleb 2014
Text dotazu
Dobrý den,
rád bych věděl zda a kde jsou k dispozici volební programy jednotlivých politických stran a hnutí do komunálních voleb 2014.
Konkrétně se zajímám o programy stan a hnutí kandidujících do zastupitelsta městského obvodu Plzeň2 (Slovany).
Předem děkuji za odpověď
Odpověď
Dobrý den,
strany, které v komunálních volbách 2014 do zastupitelstva městského obvodu Plzeň 2 uspěly jsou tyto (řazeny podle volebního výsledku): ODS, ANO 2011, ČSSD, TOP 09, KSČM, KDU-ČSL a Společně za Plzeň – Koalice Plzeňské aliance, Piráti, Změna, Stan a SZ + neúspěšné strany.
Program strany ODS pro komunální volby 2014 můžete nalézt zde: https://www.ods.cz/docs/programy/program_2014.pdf, https://www.ods.cz/os.plzen-mesto/stitek/373-komunalni-volby-2014
Program ČSSD pro Plzeňsko z roku 2014 je dostupný tady:  http://www.volbyplzensko.cz/komunalni-volby-2014/program-cssd-plzen-2014/
TOP09: https://www.top09.cz/files/soubory/program-top-09-plzen_1174.pdf,  https://www.top09.cz/regiony/plzensky-kraj/top-09-v-mediich/top-09-odstartovala-kampan-s-heslem-plzen-jak-ma-byt-16527.html
KDU-ČSL: http://www.kduplzen.cz/program/
KSČM: http://old.kscm.cz/politika-kscm/volebni-program
Změna (Společně za Plzeň): http://www.zmena.cz/komunalni-program
Občané a patrioti: https://sdeleni.idnes.cz/rozhovor-s-predsedou-hnuti-obcane-patrioti-ing-janem-michalkem-pvv-/plzen-sdeleni.aspx?c=A141006_095042_plzen-sdeleni_ahr
Program hnutí Ano ke komunálním volbám v Plzni se mi nepodařilo nalézt.
Články a rozhovory s představiteli stran lze dohledat na stránkách Plzeňského deníku: https://plzensky.denik.cz/tema/komunalni-volby-2014.html
Jsou zde mimo jiné rozhovory o volební strategii a programech jednotlivých stran. Rozhovor s kandidáty ODS najdete zde: https://plzensky.denik.cz/zpravy_region/ptejte-se-primatora-a-kandidata-za-ods-martina-baxy-20141007.html, https://plzensky.denik.cz/online-rozhovor/ptejte-se-kandidata-za-ods-jiriho-snebergera-20141007.html
S kandidátem ČSSD: https://plzensky.denik.cz/online-rozhovor/ptejte-se-kandidata-na-primatora-za-cssd-martin-zrzavecky-20141005.html
S kandidátem KDU-ČSL: https://plzensky.denik.cz/online-rozhovor/ptejte-se-kandidata-za-kdu-csl-petra-nahlika-20141006.html
S kandidátem ANO 2011: https://plzensky.denik.cz/online-rozhovor/ptejte-se-kandidata-za-hnuti-ano-bohuslava-rady-20141002.html
S kandidáty Hnutí občané patrioti: https://plzensky.denik.cz/online-rozhovor/ptejte-se-predsedy-hnuti-obcane-patrioti-jana-michalka-20141001.html, https://plzensky.denik.cz/online-rozhovor/ptejte-se-lekare-a-kandidata-za-hnuti-obcane-patrioti-jana-filipovskeho-20140929.html
S kandidátkou Veřejných zájmů: https://plzensky.denik.cz/online-rozhovor/ptejte-se-kandidatky-a-zaroven-lidra-verejnych-zajmu-dity-portove-20140926.html
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
13.02.2018 17:54
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu