Voda používaná ve farmacii
Text dotazu
Dobrý den, radá bych se dozvěděla, v jaké
literatuře (knihy i časopisy) bych našla informace o vodě používané ve
farmacii, postup popř. princip její přípravy.
Odpověď
Dobrý den,
popis vody používané ve farmacii naleznete v Českém lékopisu 2009 (2.díl):
*  Český lékopis 2009 = Pharmacopoea bohemica MMIX. 2.díl. Praha : Grada, 2009.
Další informace o úpravě vody pro farmaceutický průmysl můžete nalézt na
stránkách:
*
http://app.edu.cz/kvo/d/327/;jsessionid=224CD35AE4E04410C92BF6C0445975D4.t1
*
http://www.vscht.cz/kot/resources/studijni-materialy/jk-p-010/prezentace.ppt
#256,1,Jištění
Výše zmíněné stránky uvádějí i literaturu k tématu.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
02.02.2010 08:58
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu