Vládní a nevládní neziskový sektor
Text dotazu
Dobrý den, prosila bych o stručné vysvětlení rozdílu mezi vládními a nevládnimi neziskovými sektoty v ČR.
Odpověď
Dobrý den,
porovnání vládního a nevládního neziskového sektoru naleznete např. v bakalářské práci zde:
https://dspace5.zcu.cz/bitstream/11025/33454/1/Bakalarska%20prace%20-%20Postaveni%20nevladnich%20neziskovych%20organizaci%20v%20soucasne%20spolecnosti.pdf .
Doporučujeme též stránky Svět neziskovek zde: https://svetneziskovek.cz/
Knihy:
*Občanský sektor : organizovaná občanská společnost v České republice / Marek Skovajsa a kol.. -- Vyd. 1.. -- Praha : Portál, 2010. -- 372 s. : il. ; 24 cm ISBN: 978-80-7367-681-0.
*Nestátní neziskové organizace : (teorie a praxe) / Petr Boukal. -- Vyd. 1.. -- V Praze : Oeconomica, 2009. -- 303 s. : formuláře ; 25 cm ISBN: 978-80-245-1650-9.
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Vědecká knihovna v Olomouci
Datum zadání dotazu
10.04.2012 13:57
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu