Vizuální styl filmového festivalu
Text dotazu
Dobrý den,
potřebovala bych pomoci s vyhledáním literatury o vizuálním stylu nějakého
filmového festivalu. Konkrétně mi jde o vizuální styl německého festivalu
Der Film, ale pomohla by mi i nějaká obecnější publikace. Předem mnohokrát
děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
v bázi NKC (http://aleph.nkp.cz/cze/nkc) Národní knihovny ČR jsme se pokusili vyhledat relevantní záznamy o literatuře k Vašemu tématu zadáním klíčových slov (vizuál?, komunik? styl). Uvádíme příklad takto vyhledaných záznamů :
-Č.záznamu: 001179015
Gramatika praktické vizuální komunikace : učebnice druhé gramotnosti / Tomáš Fassati. -- Benešov : Muzeum umění Benešov, 2001. -- 152 l. : barev. il.
-[Č.záznamu: 001795490]
Handbook of visual communication : theory, methods, and media / edited by Ken Smith ... [et al.]. -- Mahwah : Lawrence Erlbaum Associates, 2005. -- xxii, 601 s.
-[Č.záznamu: 001929348]
Studia vizuální kultury / Marita Sturken, Lisa Cartwright ; [z anglického originálu ... přeložili Lucie Vidmar a Milan Kreuzzieger]. -- Vyd. 1.. -- Praha : Portál, 2009. -- 471 s.
V článkové bázi ANL (http://aleph.nkp.cz/cze/anl) jsme pak nalezli také tento článek:
- [Č.záznamu: 001314413]
Festivalu dal tvář Michal Caban : uznávaný designér má ,,na svědomí" vizuální podobu Karlovarského týdne / Petr Kozohorský. --  il.. -- 1 fot. In: Karlovarský deník. -- Karlovy Vary. -- ISSN 1210-5147. -- Roč. 19, č. 232 (20101009), s. 3
doporučený odkaz:
MFF Karlovy Vary : https://www.designmag.cz/media/16201-vizual-45-filmoveho-festivalu-je-inspirovan-30-lety.html
Můžete se také obrátit se na některou specializovanou knihovnu, např.:
Vysokou škola umělecko průmyslovou http://www.vsup.cz/cs/knihovna
Národní filmový archiv http://www.nfa.cz/knihovna.html
Knihovnu FAMU https://www.famu.cz/cs/fakulta/knihovna/
Knihovna Goethe Institutu http://www.goethe.de/ins/cz/pra/kul/bib/csindex.htm.
Obor
Divadlo, film, tanec
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
21.03.2012 13:10
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu