Věroslav Golda rodiště
Text dotazu
U neurofyziologa Věroslava Goldy (1927) se
uvádí místo narození Police, ale mezi rodáky Police nad Matují není
uveden. O kterou Polici se jedná?
Děkuji.
Odpověď
Dobré dopoledne,
odpověď na Vaši otázku jsem nalezla v Československém biografickém slovníku, který se nachází v našem fondu.
Věroslav Golda se narodil 11. 2. 1927 v Polici - okres Šumperk.
Zdroj:
Československý biografický slovník. 1. vyd. Praha : Academia, 1992. 837 s. ISBN 80-200-0443-2.
Pokud budete mít ještě nějaké otázky, neváhejte mě kontaktovat.
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Městská knihovna Ústí nad Orlicí
Datum zadání dotazu
20.08.2012 12:14
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu