veřejný internet
Text dotazu
Dobry den, mela bych na Vas prosbu. Delam diplomovou praci a mym ukolem je zjistit pocet verejne dostupnych mist s internetem nebo-li verejnych informacnich center.Pokud mate tyto informace prosim o zaslani na moji emailovou adresu.
Odpověď
Na strankach www.brezen.cz - tiskove zpravy, zprava c. 3/2004 se pise:
Prostřednictvím více než 1700 a do konce roku zhruba 2000 veřejných knihoven připojených k Internetu má možnost nejméně 75 % obyvatel České republiky přistupovat na Internet v příjemném, neohrožujícím, vstřícném a známém prostředí veřejné knihovny ve své obci či městě. Veřejné knihovny tak nabízejí rovné šance v přístupu k Internetu i informačním zdrojům a
samozřejmě přitom také ke svým fondům.
O internetu na verejne dostupnych mistech se zde dale pise v rubrice: "Vyzkumy o internetu".
Myslime, ze i dalsi informace podle svych potreb najdete na techto strankach.
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
17.01.2008 11:24
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu