veřejná správa v letech 1989-2002
Text dotazu
Prosím o radu, kde naleznu informace o vývoji veřej. správy v letech 1989-2002, jaké změny byly ¨v r. 1990, národní výbory. Organizační schéma institucí v těchto letech, jaké kompetence byly na kraji a na obci apod.
Odpověď
Dobrý den,
dokumenty k tématu najdete v bázích NKC popř.ČNB a ANL (https://aleph.nkp.cz/F/1SENGNJA9P3KBKM66HB17EHXCKYGE7S1GGLTMBT6ARMPH8TIED-12409?func=file&file_name=base-list). Použijte klíčová slova státní správa, veřejná správa. Veřejná správa by měla spadat pod Ministerstvo vnitra, zkuste se tedy dotázat tam: http://www.mvcr.cz/ .
Obor
Politické vědy. Vojenství
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
18.12.2007 18:33
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu