Veřejná správa na Přešticku
Text dotazu
Hledám literaturu k problematice historie a vývoje veřejné správy na Přešticku (okres Plzeň-jih). Děkuji za odpověď.
Odpověď
Dobrý den,
Odpovídáme na Váš dotaz a zasílám Vám několik záznamů publikací z fondu Studijní a vědecké knihovny Plzeňsého kraje (dále jen SVK PK):
Veřejná správa na Přešticku:
MARČAN, Antonín a ŠLÉGL, Adolf. Politický ores Přeštický: část všeobecná: vylíčení statistické, kulturní a historické zastupitelských okresů Přeštického a Nepomuckého. Přeštice: Cyril M. Homan, 1905. 280 s.  Signatura SVK PK: 392A22469-1
Přešticko včera, dnes a zítra. Přeštice: Ov Národní fronty, 1957. 49 s.  Signatura SVK PK: 391A20353
Veřejná správa (obecně):
HLEDÍKOVÁ, Zdeňka, JANÁK, Jan a DOBEŠ, Jan. Dějiny správy v českých zemích: od počátků státu po současnost. Praha: Lidové noviny, 2005. 568
s. ISBN 80-7106-709-1. Signatura SVK PK: 31B12788
SCHELLE, Karel et al. Dějiny české veřejné správy. Plzeň: Aleš Čeněk, 2009. 314 s. ISBN 978-80-7380-203-5. Signatura SVK PK: 31B35560
Dále Vám doporučujeme navštívit Státní okresní archiv Plzeň-jih se sídlem v Blovicích (viz. http://www.soaplzen.cz/soka-pj).
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
19.06.2012 15:28
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu