Veřejná správa
Text dotazu
Vážení, přeji příjemný den. Rád bych abyste mě nasměrovali na nějaké materiály na téma klasických a neklasických administrativistických škol a jejich přínosu pro teorii veřejné správy. Narazil jsem na publikaci Pomahač, Vidláková - Veřejná správa, ale rád bych se dostal k něčemu dalšímu. Děkuji.
Odpověď
Dobrý den, zkuste se podívat do katalogu Národní knihovny (báze NKC), nebo České národní bibliografie (ČNB), popř. do článkové bibliografie (ANL) - vše zde:
http://sigma.nkp.cz/F.
Zkuste hledat pomocí následujících klíčových slov:
veřejná správa
správní věda
Uvádíme podle našeho výběru záznamy několika publikací v češtině:
Správní věda : teorie veřejné správy / Dušan Hendrych. -- 2., dopl. a rozš. vyd.. -- Praha : ASPI, 2007. -- 211 s. : il., mapy ; 21 cm
Veřejná správa v České republice a zemích EU / Martina Halásková. -- 1. vyd.. -- Ostrava : VŠB - Technická univerzita, 2006. -- 176 s. ; 29 cm
Vývoj české veřejné správy / Karel Schelle. -- Vyd. 1.. -- Ostrava : Key Publishing, 2008. -- 431 s. ; 24 cm Dějiny správy v českých zemích : od počátků státu po současnost / Zdeňka Hledíková, Jan Janák, Jan Dobeš. -- Praha : NLN, Nakladatelství Lidové noviny, 2005. -- 568 s. : barev. mapy ; 24 cm Veřejná správa : sociálně-psychologické problémy v historii a současnosti / Jan Vláčil. -- 1. vyd.. -- Praha : Linde, 2002. -- 323 s. ; 21 cm.
Obor
Politické vědy. Vojenství
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
21.05.2009 15:32
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu