Velká kniha PHP 5 a MySQL - Zoner press
Text dotazu
Jaký je rozdíl mezi knihou z roku 2007 roku 2011?
Já jen, že novější vydání má méně stran tak nevím, které vydání si koupit.
A hlavně mě zajímá co chybí.
Odpověď
Dobrý den,
rozdíl mezi vydáními knihami "Velká kniha PHP a MySQL 5 : kompendium znalostí pro začátečníky i profesionály" z roku 2007 a 2011 je v několika kapitolách a jejich podkapitolách. Vydání z roku 2011 má 38 kapitol a vydání z roku 2007 má jen 37 kapitol. V každém vydání lze ale nalézt kapitoly, které v druhém vydání nenajdete.  To znamená, že jak ve vydání z roku 2007 lze nalézt kapitoly navíc, tj. kapitoly, které nenajdete ve vyd. z roku 2011, ale i kapitoly, které zde jakoby chybí a najdete je jen ve vydání z roku 2011 a naopak. A ačkoli základ je skoro stejný v obou vydáních, je možné najít  poměrně velké množství kapitol a podkapitol, které v druhém vydání nejsou. Nedokážeme si představit, jak bychom všechny tyto rozdíly vypisovali. Proto by bylo dobré abyste si vypůjčil jednotlivá vydání a prošel je sám. A na základě toho se rozhodl, kterou knihu koupit, co je pro Vás důležitější, a co přesně potřebujete vědět. (Pokud nejste registrovaný v naší knihovně, ale v nějaké jiné knihovně, v které tyto knihy nemají, pak si můžete knihy půjčit přes meziknihovní výpůjční službu v knihovně, do které chodíte.) Možná, že i v nějakém knihkupectví budou mít obě vydání a tak si zde můžete porovnat obsahy. Děkujeme za pochopení.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
15.06.2012 17:33
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu