Velká Británie, nezaměstnanost
Text dotazu
Potřebuji vyhledat literaturu na téma Nezaměstnanost ve Velké Británii. Může jít o české i anglicky psané publikace. Děkuji
Odpověď
Dobrý den, k tématu nezaměstnanosti ve Velké Británii jsme nalezli následující publikace:
* HEERY, Edmund; SALMON, John (ed.). The insecure workforce. London : Routledge, 2000. xii, 238 s. ISBN 0-415-18670-6 (váz.) * 0-415-18671-4 (brož.)
- ve fondu VŠB - TU Ostrava - Ústřední knih.,  sign. 255282
* JORDAN, Bill. Mass unemployment and the future of Britain. Oxford : Blackwell, 1982. 250 s. ISBN 0-631-13092-6
- ve fondu - UK - Knih. spol. věd T.G.Masaryka Praha
* ANASTASSOVA, Lubomira. Productivity differences and agglomeration across districts of Great Britain. Prague : CERGE-EI, 2006. 34 s. ISBN 80-7343-084-3 (Centrum pro ekonomický výzkum a postgraduální vzdělávání UK : brož.) * 80-7344-073-3 (Národohospodářský ústav AV ČR : brož.)
* WEBB, A.E. Unemployment, Vacancies and the Rate of Change of Earings: A. Regional Analysis. London : Cambridge University Press, 1974. 49 s.
* MARTIN, Ron; SUNLEY, Peter; WILLS, Jane. Union retreat and the regions : the shrinking landscape of organized labour. lst ed.. London : Jessica Kingsley, 1996. xii, 244 s. ISBN 1-85302-255-1
- ve fondu - PřF UK - Geografická knihovna Praha, sign. S-570 B
* BOHÁČ, Petr. Řešení a vývoj nezaměstnanosti a politiky zaměstnanosti ve Spolkové republice Německo a Velké Británie před a po roce 1989. Konzultantka dipl. práce Bohumila Čabanová; [rukopis]. Praha: Univerzita Karlova, 2000.
- ve fondu - Knihovna společenských věd T.G.Masaryka v Jinonicích
* MCGINNITY, Frances. Welfare for the unemployed in Britain and Germany : who benefits? Cheltenham : Edward Elgar, c2004. x, 228 s. ISBN 184376220X
- ve fondu - Masarykova univerzita Brno, Fakulta sociálních studií, sign. 36-MCGI.
Není-li uvedeno jinak, publikace jsou dostupné v NK ČR, viz. online katalog NKC http://sigma.nkp.cz/F/ . Ostatní dokumenty dohledáte prostřednictvím Souborného katalogu SKC, který je dostupný taktéž na WWW: http://sigma.nkp.cz/F/ . V těchto katalozích můžete také dohledat další dokumenty, při vyhledávání jsme požívali slova: Velká Británie, (ne)zaměstnanost (unemployment), trh práce,apod.
Na internetu jsou dostupné také tyto zdroje, které by mohly být velmi užitečné:
http://www.statistics.gov.uk/cci/nugget.asp?ID=12
http://www.statistics.gov.uk/Cci/nscl.asp?ID=6682
http://www.tradingeconomics.com/Economics/Unemployment-rate.aspx?Symbol=GBP
http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/7620451.stm .
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
11.12.2008 10:57
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu