Vědecké články
Text dotazu
Dobry den,
prosim Vas, dokazete sehnat staci i elektronicky/pripadne kopie techto
vedeckych clanku:
http://www.tandfonline.com/[…]/00015125409439955#tabModule
Holm, F. Chlorophyll mutations in barley. Acta Agric.
a
Lichtenthaler, H.K. 1987. Chlorophylls and carote-
noids: Pigments of photosynthetic biomembra- nes. Methods Enzymol.
148:350-382.
Pokud ano, kolik si za to budete uctovat a za jak dlouho jste schopny mi je sehnat, pokud je to mozne.
Dekuji za pomoc.
Odpověď
Dobrý den,
bohužel, oba Vámi požadované články nejsou v Národní knihovně ČR dostupné.
Některé sekce časopisu "Acta Agriculturae Scandinavica" jsou obsaženy v databázi EBSCO, jedná se ovšem o novější ročníky (cca 1990 - 2010) . Dle Souborného katalogu ČR - Seriály ( http://aleph.nkp.cz/cze/skcp ) vlastní exemplář z roku 1954 tři knihovny v ČR:
* Zemědělská a potravinářská knihovna  (roky 1950 - 1991)
(http://www.nzpk.cz/)
* VÚ lesního hospodářství a myslivosti Praha (roky 1954 - 1962)
(http://www.vulhm.cz/)
* Ústav experimentální botaniky Praha (1950, 1954....)
(http://www.ueb.cas.cz/cs)
Taktéž časopis "Methods in Enzymology" není v Národní knihovně ČR dostupný v elektronické ani fyzické podobě. Všechny exempláře vydané od roku 1955  do roku 2005 by ovšem měl vlastnit Fyziologický ústav Praha AV ČR
(http://sun2.biomed.cas.cz/fgu/knihovna/svi_fgu.html) .
Zmíněné články  si tedy můžete zkusit objednat prostřednictvím meziknihovní výpůjční (reprografické) služby v knihovně, kterou navštěvujete.
(http://www.knihovny.cz/co-knihovna-nabizi/sluzby/175-meziknihovni-sluzby ; http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_ms.htm).
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
06.12.2012 17:25
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu