VÁZQUEZ-FIGUEROA, Alberto
Text dotazu
Obracím se s dotazem, zda lze v databázích NKP zjistit české (slovenské) vydání knižních překladů následujících titulů španělského autora:
jméno : ALBERTO VÁZQUEZ - FIGUEROA -
Názvy knih:
Bajo siete mares (Pod sedmero moři )
CARIBES (Karibové)
TUAREG - Tuareg
EBANO - Eben
MANAOS - Manaos
OCÉANO - Oceán
Yáiza - Yaiza
El perro - PES
Panama, Panama !
Cienfuegos
AZABACHE
Pokud se nezabýváte databází překladů, prosím o laskavé předání na příslušné odd. nebo sdělení, jak bych měl postupovat. Děkuji Vám předem za velkou ochotu a jsem s přáním slunečných jarních dnů.
Odpověď
Od autora Alberta Vázquez-Figueroa jsme v online katalogu Národní knihovny ČR - báze NKC (http://sigma.nkp.cz/cze/nkc) nalezli pouze dva tituly v češtině, jeden z nich není uveden na Vašem seznamu:
VÁZQUEZ-FIGUEROA, Alberto. Inka. Frýdek-Místek : Alpress, 2006. 197 s. ; 21 cm. ISBN 80-7362-167-3.
Název orig.: Inca
VÁZQUEZ-FIGUEROA, Alberto. Tuareg. Frýdek-Místek : Alpress, 2002. 302 s. ; 21 cm. ISBN 80-7218-757-0.
Prověřovali jsme i další zdroje např. Souborný katalog ČR (http://sigma.nkp.cz/cze/skc), naskenované katalogy Katif (http://katif.nkp.cz), Jednotnou informační bránu (http://www.jib.cz) a také Index Translationum (bibliografické záznamy překladů publikovaných ve více než 100 zemích od r. 1979, http://databases.unesco.org/xtrans/xtra-form.shtml), ale další publikace uvedeného autora v češtině (popř. slovenštině) jsme již nenalezli.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
06.05.2009 14:53
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu