Vánoce ve Velké Británii
Text dotazu
Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o doporučení nějaké literatury ohledně Vánoc ve Velké Británii.
Odpověď
Informace o Vanocich ve Velke Britanii naleznete napr. v:
VAVRINOVA, Valburga. Mala encyklopedie vanoc. Praha : Libri, 2000. s. 221-223. ISBN 80-85983-81-8
signatury: SF II 68136, 54 H 203553, 54 H 201932 (Referencni centrum - 398(030) VAV)
RABLEY, Stephen. Customs and Traditions in Britain. Harlow : Longman, 1988. ISBN 0-582-74908-5.
signatura: Angl C 2742, Angl C 2770
HARRIS, Mary Corbett. Crafts, Customs and Legends of Wales. Newton Abbot : David & Charles, 1980.
signatura: Angl B 7205
Informace muzete nalezt i na adrese http://www.christmasarchives.com/, pripadne bychom Vam doporucili kontaktovat British Council - e-mail: info.praha@britishcouncil.cz, http://www.britishcouncil.cz.
V British National Bibliography jsme nalezli napr. tyto publikace o anglickych vanocnich zvycich:
CARTER, Simon. Christmas past, Christmas present : four hundred years of English national customs, 1600-2000. London, 1997. ISBN 18728-280-2-7.
CONNELLY, Mark. Christmas : a social history. London, 1999. ISBN 18606-444-6-5.
CHANDLER, John. A country house Christmas. Stroud, 1999. ISBN 07509-182-0-9.
Bohuzel ani jedna z techto publikaci se nenachazi na uzemi CR. Proverili jsem nasledujici zdroje:
NKC - http://sigma.nkp.cz/F/?func=file&file_name=find-a&local_base=nkc
Souborny katalog CR - http://sigma.nkp.cz/F/?func=file&file_name=find-a&local_base=skc
CEZL - http://www.nkp.cz/refer_centrum/cezl.htm
JIB - http://www.jib.cz
V pripade, ze byste mela zajem o vypujcku nektere publikace ze zahranici, kontaktujte prosim Vasi knihovnu a pozadejte ji o poskytnuti mezinarodni meziknihovni vypujcni sluzby.
Obor
Antropologie, etnografie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
09.01.2008 17:58
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu