Vánoce
Text dotazu
Chtěla bych najít nějaké vánoční stránky, kde jsou vánoční pohlednice, vtipy, tapety, typy na dárky (kupované i ručně dělané),hry (třeba i zdarma ke stažení), písničky(k poslechu, text, noty),
videa, různé typy na vánoční dekorace a výzdobu (různé výrobky i s postupem
práce) a prostě nějaké stránky obecně o vánocích nebo i nějaké vánočně
zábavné stránky.
Děkuji.
Odpověď
Dobrý den, k tematice Vánoc jsme nalezli několik webových stránek, další si můžete vyhledat pomocí některého z internetových vyhledávačů (např. Google - http://www.google.com) zadáním slova vánoce do vyhledávacího pole.
* http://www.vanoce-vanocni-darky.cz/
* http://www.vasevanoce.cz/
* http://www.ceske-tradice.cz/cz/k2,34,89-vanoce/
* http://vanoce.legrace.cz/
* http://vanoce.ful.cz/
* http://hobby.idnes.cz/advent-nepocka-kalendar-vyrabejte-s-predstihem-frf-/hobby-domov.asp?c=A081108_172824_hobby-domov_mib
* http://www.allthingschristmas.com/
* http://www.merry-christmas.com/
Přestože jste uvedla, že máte zájem pouze o internetové stránky, domníváme se, že by pro Vás mohly být užitečné i následující publikace:
* HERYNEK, Petr. České Vánoce.  Praha : Grada, 2005. 159 s. ISBN 80-247-0760-8. (vánoční dekorace, ozdoby, pečivo...)
* SOTTNEROVÁ, Dagmar. Váoce : původ, zvyky, koledy, hry a náměty. Olomouc : Rubico, 2004. 117 s. ISBN 80-7346-041-6.
* DOLEŽALOVÁ, Jiřina. Vánoce plné nápadů. Brno : Rena, 1993. 62 s. ISBN 80-901451-5-9. (vánoční tradice, výzdoba, zvyky, jídlo, dárky...)
V knihkupectvích a novinových stáncích mohou být také k dostání speciální čísla některých časopisů a magazínů věnované Vánocům, např.
http://www.ireceptar.cz/receptar-special.html?magazineID=105.
Obor
Antropologie, etnografie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
27.11.2008 09:28
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu