Václav Lacina-Běh řeči české
Text dotazu
Dobrý den, kde bych našel text básně Běh řeči české od Václava Laciny?
Odpověď
Dobrý den,
děkujeme za využití služby Ptejte se knihovny. Báseň Běh řeči české je otištěna v knize Sekání dobroty a jiné básně: 1965-89
LACINA, Václav a Vladimír NAGAJ. Sekání dobroty a jiné básně: 1965-89. Praha: Československý spisovatel, 1992. ISBN 80-202-0247-1.
Pro registrované čtenáře Národní knihovny ČR je titul dostupný i digitálně na následujícím odkaze, a to buď v budově knihovny, nebo po přihlášení z domova: https://kramerius5.nkp.cz/uuid/uuid:f2ba6850-6f8c-11ec-b93a-5ef3fc9bb22f.
Obor
Jazyk, lingvistika a literatura
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
10.03.2023 10:52
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu