Václav Brožík: Jan Hus před koncilem kostnickým
Text dotazu
Dobrý den, které osoby jsou znázorněny na obraze V. Brožíka: Jan Hus před koncilem kostnickým? Předem děkuji za odpověď
Odpověď
Dobrý den, popis postav na Brožíkově obrazu najdete v níže uvedeném katalogu Brožíkova díla. Obraz má katalogové číslo 103. Kniha je dostupná v řadě českých knihoven, mj. v Národní knihovně ČR.
Václav Brožík : (1851-1901) : Národní galerie v Praze, Valdštejnská jízdárna, Praha 2003 / Naděžda Blažíčková-Horová (editor). -- Praha : Národní galerie v Praze, 2003. -- 300 s.
Obor
Umění, architektura, muzeologie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
11.12.2008 16:21
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu