Ústup, zajetí
Text dotazu
Dobrý den, chtěl bych se zeptat kudy přibližně vedly ústupové trasy německé armády v roce 1945 plus jestli je možnost zjistit kde stávaly improvizované zajatecké tábory pro německé vojaky. Dekuji
Odpověď
Dobrý den,
s Vaším specifickým dotazem na úrovni bádání byste se měl obrátit spíše na Vojenský historický ústav nebo jeho knihovnu https://www.vhu.cz/knihovna/
My Vám v naší Městské knihovně Most můžeme k tomuto tématu nabídnout knihu:
PADEVĚT, Jiří. Krvavé finále: jaro 1945 v českých zemích. Praha: Academia, 2015. ISBN 978-80-200-2464-0, která je v našem fondu. https://most.tritius.cz/detail/921619?search=836c5fa3-0937-4fb8-8a69-83c6bd0b89c7&si=2
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
Most
Knihovna
Městská knihovna Most
Datum zadání dotazu
14.11.2022 17:56
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu