Ústava ČR
Text dotazu
dobrý den, nevíte kde je k dispozici ústava čr? (jak na internetu, tak mezi knihami). děkuji :-)
Odpověď
Dobrý den, Ústavu České republiky naleznete jak na internetu:
* http://www.psp.cz/docs/laws/constitution.html
* http://www.zakonycr.cz/seznamy/001-1993-Sb-ustava-ceske-republiky.html
* http://portal.gov.cz/wps/portal/_s.155/713/_s.155/701?l=1/1993
* http://www.hrad.cz/cs/ceska-republika/ustava-cr.shtml
tak v tištěné podobě:
* Ústava České republiky ; Listina základních práv a svobod : [texty s názvy paragrafů a věcným rejstříkem] : právní stav ke dni .... Praha : C.H. Beck, [200-]-
*  Ústava ČR s úvodním komentářem. 1.vyd. Brno : CP Books, [200-]-  ISBN 80-251-0362-5.
*  Úplné znění Ústavního zákona České národní rady č. 1/1993 Sb., Ústava České republiky ; Úplné znění Usnesení České národní rady č. 2/1993 Sb., o vyhlášení Listiny základních práv a svobod jako součásti ústavního pořádku České republiky ; Úplné znění zákona č. 90/1995 Sb., o jednacím řádu Poslanecké sněmovny ; Některé další související právní předpisy. 4.vyd. Praha : Armex, 2008. ISBN 978-80-86795-61-4.
*  MAN, Vlastislav. Základy ústavního práva. 1.vyd. Ostrava : Key Publishing, 2008. ISBN 978-80-87071-90-8.
Další publikace je možné dohledat v Online katalogu Národní knihovny ČR:
http://sigma.nkp.cz/cze/nkc.
Obor
Právo
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
29.04.2009 13:29
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu