usnesení vlády (text)
Text dotazu
Prosím o vyhledání dokumentu - usnesení vlády ze dne 4.12.1956 č. 2712, jehož obsahem by měl být převod správy státního majetku z n.p. Československé státní silnice na Krajský národní výbor.
Odpověď
Dobrý den, Národní knihovna ČR má ve svých sbírkách pouze několik vládních a jiných usnesení, které byly v Československu vydány - viz. Online katalog národní knihovny: http://sigma.nkp.cz/cze/nkc a Naskenované katalogy (KATIF) - Generální katalog II: http://katif.nkp.cz/ .
Dokumenty vzniklé činnosti Úřadu předsednictva vlády, Úřadu vlády ČSR a Úřadu předsednictva vlády ČSSR/ČSFR aj. shromažďuje ve svých sbírkách Národní archiv: http://www.nacr.cz/C-fondy/pruv.aspx . Jak je uvedeno na stránkách Národního archivu, tyto fondy patří badatelsky k nejvyužívanějším.
Můžete se pokusit kontaktovat i Parlamentní knihovnu ČR:
http://www.psp.cz/kps/knih/ , kde v rámci budované Digitální parlamentní knihovny bylo usnesení ze 4.12.1956 zmíněno:
http://www.psp.cz/eknih/1960ns/tisky/T0057_02.htm .
Obor
politicke-vedy-politologie-politika-verejna-sprava-vojenstvi
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
21.02.2008 11:26
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu