Úřední věstník EU, r. 2005, řada C 178A
Text dotazu
Dobrý den,
mohli byste mi, prosím, dát informaci, zda v tištěné verzi Úředního věstníku
Evropské unie v českém jazyce vyšla řada C 178A ?
(V anglické verzi ÚV EU na EUR-Lexu tato řada je, v české verzi však ne)
Odpověď
Dobrý den,
jak se zdá, řada Úředního věstníku Evropské unie C 178A z 20.7.2005 v českém jazyce opravdu nevyšla. Online katalog Národní knihovny ( http://sigma.nkp.cz/cze/nkc ) i Vámi zmíněný přehled v databázi EUR-Lexu: http://eur-lex.europa.eu/cs/index.htm řadu C 178A neuvádí, uvedena je zde pouze řada C 178.
Protože ovšem Úřední věstník Evropské unie vychází denně, je možné, že záznam v katalogu NK ČR není natolik podrobný, aby tuto řadu zaznamenal.
Bohužel, nahlédnout do tištěného vydání z 20.7.2005 není v tomto případě pro nás možné, neboť Úřední věstníky EU jsou shromažďovány pouze v Národním konzervačním fondu NK ČR v Hostivaři.
Doporučovali bychom Vám proto obrátit se přímo na vydavatele - Úřad pro úřední tisky Evropských společenství:
http://publications.europa.eu/index_cs.htm , e-mailová adresa: info@publications.europa.eu . Zde Vám jistě poskytnou potřebné informace.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
26.05.2008 07:56
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu