určení slovního druhu slova tolikež
Text dotazu
určení slovního druhu slova tolikež
Odpověď
Dobrý den,
k Vašemu dotazu ohledně slova tolikež:
tolikéž je adverbium (příslovce) a znamená právě tolik, také tolik
Bělič, Jaromír, Kamiš, Adolf, 1915-1991, Kučera, Karel, 1947-. Malý staročeský slovník.  Jaromír Bělič, Adolf Kamiš, Karel Kučera ; Dodatek Václav Křístek.  1. vyd. Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1979. 707 s. (Učebnice pro vysoké školy).
Pěkný den přeje Bc.H.Myslivcová, Knihovna města Hradce Králové
Obor
Jazyk, lingvistika a literatura
Okres
--
Knihovna
Knihovna města Hradce Králové
Datum zadání dotazu
03.01.2011 10:58
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu