Urbář panství Kumburk-Úlibice
Text dotazu
Chtěl jsem se zeptat, zda-li existuje přepis urbáře panství Kumburk-Úlibice z roku 1635. Našel jsem záznam o Josefu Janu Fučíkovi, že vydal v roce 1925 bibliografii : Urbář panství Kumburk-Oulibického z roku 1635, Lomnicko nad Popelkou 6/1925, s. 89-92.
Odpověď
Dobrý den,
bohužel se nám existenci přepisu urbáře panství Kumburk - Oulibického nepodařilo ověřit. Ve sbírkách Národní knihovny ČR ani v Souborném katalogu ČR není přepis ani originál tohoto dokumentu uložen. Zkuste se prosím obrátit na Státní oblastní archív v Jičíně. V daný okamžik není jejich fond zdigitalizován, takže Vám nejsme schopny podat ucelenější obraz k této problematice: http://vychodoceskearchivy.cz/jicin/knihovna/.
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
25.11.2013 13:55
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu