Unicef - historie
Text dotazu
Informace o organizaci UNICEF
Odpověď
Česká národní bibliografie
Anopress
Česká tisková kancelář - níže uvádím seznam nalezených článků z této databáze
Vztahy ČR - OSN, od roku 1993
Datum vydání: 15.1. 2010  Kategorie: ORGANIZACE  Lokace: ČR; Svět
2. UNESCO - Organizace Spojených národů pro výchovu, vědu a kulturu
Datum vydání: 26.11. 2009  Kategorie: ORGANIZACE; KULTURA; VĚDA  Lokace: Svět
3. OSN - vývoj
Datum vydání: 25.11. 2009  Kategorie: ORGANIZACE  Lokace: Svět
4. Epidemie cholery od r.1948, cholera
Datum vydání: 25.11. 2009  Kategorie: ZDRAVOTNICTVÍ  Lokace: Svět
5. Pedofilie
Datum vydání: 25.11. 2009  Kategorie: KRIMINALITA  Lokace: Svět
6. Únosy osob ve světě od roku 1999 - výběr
Datum vydání: 9.9. 2009  Kategorie: TERORISMUS; KRIMINALITA  Lokace: Svět
7. Organizace různé (výběr), L-Z
Datum vydání: 1.6. 2009  Kategorie: ORGANIZACE  Lokace: Svět
8. OSN - mezinárodní roky vyhlášené OSN, od r.1959
9. OSN - Hospodářská a sociální rada - ECOSOC - struktura,vedení
10. OSN - struktura
11. Dětský fond OSN - UNICEF
Datum vydání: 22.5. 2009  Kategorie: ORGANIZACE; FINANCE  Lokace: Svět
12. * Významné dny - prosinec
Datum vydání: 7.12. 2007  Kategorie: VÝROČÍ  Lokace: Svět
13. * Významné dny - srpen
Datum vydání: 17.10. 2007  Kategorie: VÝROČÍ  Lokace: Svět
Obor
Lékařství
Okres
--
Knihovna
Knihovna města Hradce Králové
Datum zadání dotazu
19.01.2010 09:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu