UNESCO 2013
Text dotazu
Ve znamení čeho bude vyhlášen rok 2013 organizací UNESCO ?
Děkuji za odpověď
Odpověď
Dobrý den,
zda již bylo téma pro rok 2013 vyhlášeno, se nám zatím nepodařilo zjistit. Zasíláme Vám internetový odkaz na stránky UNESCO, které můžete průběžně sledovat.
Pro informaci :  rok 2012 byl vyhlášen Mezinárodním rokem spolupráce = International year of Cooperatives (Resolution 64/136).
Další informace naleznete na :
https://en.unesco.org/commemorations/international-years
https://www.mzv.cz/UNESCO
Obor
Politické vědy. Vojenství
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
21.05.2012 15:01
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu