Úloha OSN v Irácké krizi
Text dotazu
Dobrý den,
ráda bych využila Vašich služeb a požádala Vás o doporučení literatury, jak knih, tak èlánků z novin, týkajících se úlohy OSN v Irácké krizi 2002-2008.
Tyto tituly jsem již přečetla:
Galatík, postkonfliktní stabilizace-příklad Iráku
Poledne, Největší moderní války
Válka v Iráku a EU
Fakta a čísla OSN
Keegan, Válka v Iráku
Joch, Proč právě Irák
Schleyová, Války USA:Kronika agresivního národa
Odpověď
Dobrý den,
bohužel jsem nenašla žádnou knihu, která by zabývala přesně vámi zadaným
tématem. Snad byste našla něco v těchto knihách:
Signatura: 1-157.229
Česka republika a irácká krize: formování česke pozice = The Czech
Republic and the Iraq crisis: shaping the Czech stance
/ David Král, Lukáš
Pachta. -- Praha : Europeum, 2005. -- 83, 65 s. ; 21 cm ISBN: 80-903237-5-8.
Signatura: 1-142.846
Válka o Irák : očima tří českých reportérů / Michal Kubal, František Šulc,
Barbora Šámalová ; sestavil Zdenìk Šámal. -- Vyd. 1.. -- Praha : Volvox
Globator, 2003. -- 453 s., [16] s. barev. obr. pøíl. ; 21 cm ISBN: 80-7207-506-3.
Obor
Politické vědy. Vojenství
Okres
--
Knihovna
Vědecká knihovna v Olomouci
Datum zadání dotazu
08.12.2008 18:07
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu