Ukazatel ROA
Text dotazu
Jaká je průměrná hodnota ROA (ukazatel rentability
aktiv) v oboru OKEČ 159100 (v oboru výroby alkoholických nápoj)? Označení
tohoto oboru může být také DA.
Odpověď
Nize naleznete odkaz na dokument, ktery analyzuje ROA v ramci ruznych
odvetvi prumyslu v CR v letech 2002-2005.
V pripade, ze Vam data nebudou pripadat dost detailni apod., tak Vam
doporucuji se primo obratit na Cesky statisticky urad (http://www.czso.cz)
nebo Ministerstvo prumyslu a obchodu (http://www.mpo.cz).
Tab. 51 Rentabilita úhrnných vložených prostředků (ROA)
Údaje v této tabulce se liší od papírové formy publikace (opraveno dne
30.7.2007)
http://www.czso.cz/csu/2007edicniplan.nsf/t/FB002110F7/$File/80060751.pdf
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
19.03.2008 10:38
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu