Ukazatel EVA
Text dotazu
Dobrý den, chtěla byhc poprosit o radu. Počítám
ukazatel EVA konkrétní stavební firmy s.r.o. Zvolila jsem stavebnicovou
metodu. Hledám tedy hodnoty berizikové míry výnosu v letech 2007-2010 pro
toho odvětví a zároveň průměrnou hodnotu ROA průmyslu v letech 2007-2010.
Děkuji
Odpověď
Pro Vase vypocty muzete vyuzit materialy, ktere jsou volne dostupne na
strankach Ministerstva prumyslu a obchodu CR:
http://www.mpo.cz/cz/ministr-a-ministerstvo/analyticke-materialy/#category238
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
16.06.2011 12:47
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu