Učitelské noviny
Text dotazu
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda jsou v NKP dostupné Učitelské noviny z roku 2012, c.39/40, vyšly 6.11.2012. V katalogu se mi je bohužel nepodařilo najít. Děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
Učitelské noviny č. 39/40/2012 jsou k zapůjčení ve Studovně periodik pod signaturou 37-1,
http://aleph.nkp.cz/F/3KQLC6FICV89UR5H31BD699R4JN5SQPPN3K9F5N5NHJBS3R7TI-57966?func=item-global&doc_library=NKC01&doc_number=000356656&year=2012&volume=&sub_library=, respektive http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000356656&local_base=NKC.
Studovna je otevřena denně od 9 do 19 hodin, v sobotu do 14.00.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
10.05.2013 09:26
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu