Učebnice mlynářství
Text dotazu
Dobrý den,
rád bych se zeptal, zda existuje nějaká učebnice o zpracování zemědělských produktů (obilí), o mlynářství. Nebo o technologii používaných v mlýnech, tedy o mlynářských strojích.
Odpověď
Dobrý den,
děkujeme Vám za využití našich služeb. Na Vaše téma existuje velká škála odborné literatury. V rámci této služby Vám můžeme zaslat pouze omezený seznam literatury. Pokud byste měl zájem o vyčerpávající a ucelený přehled dostupných zdrojů využijte prosím našich rešeršních služeb telefon: 221 663 425 e-mail: reference@stk.cz.
Seznam zdrojů:
Zdroj: STK - katalog
Název: Biologie : učebnice pro 3. roč. stř. prům. školy potrav. technologie oboru prům. výroba krmiv a mlynářství / Miroslav Hofman
Autor: Hofman, Miroslav , 1908-1981
Rok: 1986
ISBN: (Brož.) 14 Kčs
Poznámka: 1000 výt.
Obálka Metoděj Sychra
Přehl. lit.
Vydání: 1. vyd.
Naklad. údaje: Praha : SNTL , 1986.
Fyzický popis: 181 s. obr., fot., tb. 21 cm
Zdroj: Souborný katalog ČR - monografie
Název: Stroje a zařízení : Stud. obor. prům. výroba krmiv a mlynářství. / [Autoři :] Vilém Pliska, Miroslav Pavliš, Vilma Plisková
Autor: Pliska, Vilém
Další autor: Pavliš, Miroslav
Plisková, Vilma
Rok: 1981
Poznámka: Učební text pro 3. roč. stř. prům škol potrav. technologie, stud. obor prům. výroba krmiv a mlynářství
1500 výt.
Vydání: 2. vyd.
Naklad. údaje: Praha : SPN , 1981.
Fyzický popis: 179, [1] s. obr. a tab. 4°
Edice: Učebnice pro stř. školy
Sigla vlastníka: ABA001 [NK ČR / National Library CR - Praha]
Název: Učebnice praktického mlynářství. / Antonín Lehovec
Autor: Lehovec, Antonín
Rok: 1936
Předmět: mlynářství obilí zpracování stroje mlýny mletí mlýnské kameny míchačky postupy mouka tovaryšové učni zkoušky
Vydání: 2. vyd.
Naklad. údaje: Praha : A. Lehovec , 1936.
Fyzický popis: 79, 68 s. obr., fotogr., tab.
Sigla vlastníka: PNA001 [Studijní a vědecká knihovna / Educ. & Rsrch. Lib. of Pilsener Rgn. - Plzeň]
Název: Stroje a zařízení pro 2. ročník středních průmyslových škol potravinářské technologie : Stud. obor - výroba prům. krmiv a mlynářství / [Autoři:] Vilém Pliska, Miroslav Pavliš, Vilma Plisková
Autor: Pliska, Vilém
Další autor: Plisková, Vilma
Pavliš, Miroslav
Rok: 1967
Poznámka: S obr. a tb. v textu
250 výt.
Vydání: 1. vyd.
Naklad. údaje: Praha : SPN , 1967.
Fyzický popis: 180 s. 4°
Edice: Učebnice odb. a stř. odb. škol
BOA001 [Moravská zemská knihovna / Moravian Lib. - Brno]
HKA001 [Studijní a vědecká knihovna / Rsrch. Lib. - Hradec Králové]
OLA001 [Vědecká knihovna / Rsrch. Lib. - Olomouc]
Název: Stroje a zařízení pro 3. ročník středních průmyslových škol potravinářské technologie : Stud. obor - prům. výroba krmiv a mlynářství / [Autoři:] Vilém Pliska, Miroslav Pavliš, Vilma Plisková
Autor: Pliska, Vilém
Další autor: Plisková, Vilma
Pavliš, Miroslav
Rok: 1968
Poznámka: S obr. a tb. v textu
400 výt.
Vydání: 1. vyd.
Naklad. údaje: Praha : SPN , 1968.
Fyzický popis: 175 s. 4°
Edice: Učebnice odb. a stř. odb. škol
BOA001 [Moravská zemská knihovna / Moravian Lib. - Brno]
CBA001 [Jihočeská vědecká knihovna / Rsrch. Lib. - České Budějovice]
LIA001 [Krajská vědecká knihovna / Rsrch. Lib. - Liberec]
Název: Stroje a zařízení pro 4. ročník středních průmyslových škol potravinářské technologie : Stud. obor: výroba prům. krmiv a mlynářství / [Autor: kol.], ved. Vilém Pliska
Další autor: Pliska, Vilém
Rok: 1966
Poznámka: Přehl. lit.
S obr. a tb. v textu
150 výt.
Vydání: 1. vyd.
Naklad. údaje: Praha : SPN , 1966.
Fyzický popis: 214 s. 8 s. obr. příl. 4°
Edice: Učebnice odb. a stř. odb. škol
LIA001 [Krajská vědecká knihovna / Rsrch. Lib. - Liberec]
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
07.01.2009 16:19
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu