učebnice / konverzace nepálštiny
Text dotazu
Dobrý den;
jeden den jsem asi 3 hodiny na netu sháněl knihkupectví / nakladatelství, ale marně.
Stručně řečeno: sháním učebnici / konverzaci / slovník: Nepálštiny / nepálí.
Má to ve fondu aspoň 1 knihovna v ČR ?
Děkuji za jakoukoliv informaci.
Odpověď
Dobrý den,
ve fondu Národní knihovny ČR je několik slovníků nebo učebnice, ale pouze spojené s angličtinou nebo ruštinou, viz bibliografické záznamy z volně přístupného elektronického katalogu NK ČR níže. Učebnici ani slovník česko - nepálský neuvádí ani Souborný katalog  - knihy na www.nkp.cz, baze SKC. Je docela možné, že oficiální učebnice ani slovník v ČR nevyšly.
Doporučujeme obrátit se na následující odkaz, kde by asi poradili spíše, http://www.potala.cz/contact.
Korolev, Nikolaj Ivanovič
Název   Jazyk Nepali / Nikolaj Ivanovič Korolev
Nakl. údaje   Moskva : Nauka, 1965
Popis (rozsah)   151 s. ; 21 cm
Hlavni zahlavi       Hutt, Michael
Nazev                Complete Nepali / Michael Hutt, Krishna Pradhan and Abhi Subedi
Nakl. udaje          London : Teach Yourself, 2010
Popis (rozsah)       xliv, 388 s. : il. ; 20 cm
ISBN                 978-1-444-10196-6 (broz.)
Edice                Teach yuourself
Dalsi puvodce        Pradhan, Krishna
Dalsi puvodce        Subedi, Abhi, 1945-
Predmet. heslo       nepalstina
Forma, zanr          ucebnice
Skupina Konspektu    811.21/.22 - Indoiranske jazyky
Skupina Konspektu    37.016 - Ucebni osnovy. Vyucovaci predmety. Ucebnice
MDT                  811.214.43
MDT                  (075)
System. cislo        002172602
Nazev                Journal of the Tribhuvan University : special linguistic number
Nakl. udaje          Kurtipur : Tribhuvan Univ., [1968?]
Popis (rozsah)       ii, 160 s. : il. ; 24 cm
ISBN                 (Broz.) : Kcs 100,00
Poznamka             Obsahuje bibliografii
Predmet. heslo       Nepalstina - slovniky
MDT                  491.493(082)=2
System. cislo        001387862
Hlavni zahlavi       Korolev, Nikolaj Ivanovic
Nazev                Russko-nepal'skij slovar' : Okolo 25 000 slov / Nikolaj Ivanovic Korolev, Boris Vasil'jevic Kudrjavcev ; Pod red. Krisnaprakasa Srestchi
Nakl. udaje          Moskva : Rus. jazyk, 1975
Popis (rozsah)       728 s.
Dalsi puvodce        Kudrjavcev, Boris Vasil'jevic
Poznamka             Se soubez. titl. l. nepal.
Predmet. heslo       Rustina - nepalstina - slovniky
MDT                  413.232=82=914.93
System. cislo        000967435
Obor
Jazyk, lingvistika a literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
10.12.2013 16:21
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu