Ucebnice holandstiny
Text dotazu
Dobry den. Pokud me pamet a zrak neklame, nevysla u nas pres dvacet let zadna ucebnice holandstiny.
Odpověď
Dobrý den.
Již „klasickou“ knihu s názvem Učebnice nizozemštiny, autorek Olgy Krijtové a Jany Červenkové vydalo nakladatelství Karolinum v roce 2014, jako 4. vydání. Učebnice má 368 stran a 2 CD-ROM.
Od 1. vydání učebnice O. Krijtové v roce 1995 se 4. vydání  výrazně liší, protože původní učebnice měla rozsah pouze 119 stran a byla bez CD-ROM.
Použité zdroje
KRIJTOVÁ, Olga a Jana ČERVENKOVÁ. Učebnice nizozemštiny. Čtvrté vydání. Praha: Karolinum, 2014, 368 stran. ISBN 978-80-246-2686-4.
KRIJTOVÁ, Olga. Učebnice nizozemštiny. 1. vyd. Praha: Karolinum, 1995, 119 s. ISBN 80-7066-949-7.
Obor
Jazyk, lingvistika a literatura
Okres
--
Knihovna
Knihovna Filozofické fakulty UK
Datum zadání dotazu
01.02.2016 23:18
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu