Ubytovací služby v ČR
Text dotazu
Dobrý den, píši diplomovou práci na téma:
Ubytovací služby v ČR a hledám jakékoliv zdroje kde bych se o tomto tématu
alespoň něco málo dozvěděla. Jedná se mi např. o pojmy hotely, penziony,
oddělení hotelu, personál hotelu.... Moc bych Vás chtěla poprosit, zda
byste mi mohli pomoci nalézt nějaké zdroje.
Odpověď
Dobrý den,
níže máte uvedeny tištěné a internetové zdroje k tématu vaší práce. Další lze dohledat v Souborném katalogu VŠE na adrese https://katalog.vse.cz/, který je pro prohlížení volně dostupný. Neuvádím bakalářské a diplomové práce, protože se jedná o zdroj, který není volně přístupný.
Literatura:
Kiráľová, Alžbeta: Marketing hotelových služeb. Praha : Ekopress, 2006. ISBN 80-86929-05-1 (brož.).
Malá, Vlasta: Základy cestovního ruchu. Praha : Vysoká škola ekonomická, 2002. ISBN 80-245-0439-1 (brož.)
Křížek, Felix: Moderní hotelový management. Praha : Grada Publishing, 2011. ISBN 978-80-247-3868-0 (brož.).
Indrová, Jarmila: Cestovní ruch : základy. Praha : Oeconomica, 2007. ISBN 978-80-245-1252-5 (brož.)
Collin, P. H: Dictionary of hotels, tourism and catering management. Teddington : Collin, 1994. ISBN 0-948549-40-8 (brož.)
Pásková, Martina: Výkladový slovník cestovního ruchu. [Praha] : Ministerstvo pro místní rozvoj České republiky, c2002. ISBN 80-239-0152-4
Jafari, Jafar: Encyclopedia of tourism. London : Routledge, 2000. ISBN 0-415-15405-7 (váz.)
Čech, Jiří: Malá encyklopedie cestovního ruchu :  vybrané pojmy v češtině a angličtině, definice, zkratky. Praha : Idea servis, 1998. ISBN 80-85970-19-8 (brož.)
Orieška, Ján: Služby v cestovním ruchu. Praha : Idea servis, 2010. ISBN 978-80-85970-68-5 (brož.).
Horner, Susan: Cestovní ruch, ubytování a stravování, využití volného času. Praha : Grada, 2003. ISBN 80-247-0202-9
Morrison, Alastair M.: Marketing pohostinství a cestovního ruchu. Praha : Victoria Publishing, 1995. ISBN 80-85605-90-2 (váz.).
Internetové zdroje:
https://www.mmr.cz/cs/ministerstvo/cestovni-ruch
https://cestovniruch.studentske.cz/
https://www.businessinfo.cz/clanky/cestovni-ruch-statisticky-prehled/
https://www.czso.cz/csu/czso/cestovni_ruch
http://www.seminarky.cz/seminarky-referaty/cestovni-ruch-teorie
https://www.czechtourism.cz/cs-CZ
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
11.04.2012 10:34
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu