Ubytovací služby v ČR
Text dotazu
Píši diplomovou práci na téma: Ubytovací služby v ČR a hledám jakékoliv zdroje kde bych se o tomto tématu alespoň něco málo dozvěděla. Jedná se mi např. o pojmy hotely, penziony, oddělení hotelu, personál hotelu....
Odpověď
K Vámi hledanému tématu Vám zasílám záznamy několika vybraných publikací z našeho fondu:
BERÁNEK, Jaromír. Provozujeme pohostinství a ubytování. 1. vyd. Praha: Mag Consulting, 2004. 180 s. ISBN 80-86724-02-6. - signatura SVK PK 31B3952 (volný výběr)
KŘÍŽEK, Felix a NEUFUS, Josef. Moderní hotelový management: nejnovější poznatky a trendy v řízení hotelů: komplexní informace o hotelovém provozu a jeho organizaci: optimalizace provozu s ohledem na ekologii a etiku: případové studie a příklady. 1. vyd. Praha: Grada, 2011. 195 s. ISBN 978-80-247-3868-0. - signatura SVK PK 31B43985 (volný výběr)
ČERNÝ, Jiří a KRUPIČKA, Jiří. Moderní hotel: nový. 2. vyd. Úvaly: Ratio, [2004?]. 224 s. ISBN 80-86351-07-6. - signatura SVK PK 31B5156 (volný výběr)
Od r. 1993 do r. 2008 máme též v našem fondu každoroční Hotelový průvodce ...  se seznamem hotelů a ubytování v ČR. Jednotlivé svazky mají ISBN , signatura SVK PK 31A51515.
Charakter Vašeho dotazu spadá spíše pro rešeršní služby, které naše knihovna nabízí ve speciální studovně. Pokud byste chtěla těchto služeb využít, veškeré informace naleznete na našich webových stránkách: http://www.svkpl.cz/cs/sluzby/bibliograficke-sluzby/resersni-sluzby-ve-specialni-studovne/
Pro vlastní vyhledávání můžete využít např. následující zdroje:
http://aleph.nkp.cz - katalogy a databáze Národní knihovny v Praze
http://aleph.svkpl.cz - katalog Studijní a vědecké knihovny v Plzni
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
03.10.2011 07:58
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu