Týdeník Československý rozhlas
Text dotazu
Přesná formulace dotazu: Sháním program Týdeníku Československý rozhlas na
21.8.1968 - informaci o tom, co se ten den vysílalo v rádiu na stanici
Praha. Děkuji
Odpověď
Dobry den,
casopis Ceskoslovensky rozhlas je k dispozici ve fondu NK CR, program rozhlasove stanice Praha planovany na 21.8.1968 naleznete v cisle 34 na strane 8:
Ceskoslovensky rozhlas. 1968, roc. 35, c. 34 (19.-25.srpna 1968), s. 8. signatura NK CR: 54 C 3447/R. 35. 1968
Kopii programu si muzete samoobsluzne zhotovit v NK CR. Podminkou pro studium dokumentu objednanych ze skladiste je platny rocni ctenarsky prukaz NK CR (http://www.nkp.cz/pages/page.php3nazev=Jak_to_tady_chodi&submenu3=98#registrace ). Pokud byste si chtela nyni kopie zhotovit sama, dejte nam prosim vedet. Prevedeme casopis na Vase jmeno do Vseobecne studovny, kde si ho muzete prostudovat a pripadne zhotovit kopii. Cena 1 strany formatu A4 jsou v samoobsluznem provozu 2 Kc. Provozni dobu NK CR naleznete na http://www.nkp.cz/pages/page.php3?nazev=Provozni_doba&submenu3=65 .
Zhotoveni kopie si muzete objednat i nasim prostrednictvim, k cene kopie se dale pricita priplatek za pripravu predlohy 30,- Kc, pri zasilani kopii postou i balne 35,- Kc a postovne doporucene ve skutecne vysi. Kopie je mozne vyzvednout i v Referencnim centru NK CR. Kompletni Cenik NK CR si muzete prostudovat na http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_cenik.htm .
V souladu s autorskym zakonem c. 216/2006 Sb., kterym se meni zakon c. 121/2000, o pravu autorskem, o pravech souvisejicich s pravem autorskym, jsou kopie zhotovene NK CR urceny pouze ke vzdelavaci, vyzkumne a osobni potrebe objednavatele ci pro interni potrebu organizace.
Napiste nam, prosim, zda mate zajem o prevedeni casopisu Ceskoslovensky rozhlas k dalsimu studiu do Vseobecne studovny. V opacnem pripade casopis vratime zpet do skladiste. Pokud byste si chtela svazek objednat sama pozdeji, muzete pro objednani pouzit naskenovany Generalni katalog III (http://katif.nkp.cz/katalogy.aspx ) >> zasuvka TV-UM >> zaznam c. 92. Cislo zaznamu je uvedeno v pravem dolnim rohu, pro zobrazeni konkretniho zaznamu muzete pouzit navigacni sloupec "Listky" v prave casti obrazovky. Odkaz na objednavkovy formular naleznete v levem hornim rohu nad naskenovanym katalogizacnim listkem. Pro objednani prostrednictvim naskenovanych katalogu neni nutne mit platny ctenarsky prukaz, pro samotne studium je vsak jiz nezbytny.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
11.06.2008 11:32
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu