Týdeník Československá televize
Text dotazu
Dobrý den
ráda bych Vás poprosila o informaci, zda máte v knihovně k půjčování (byť pouze prezenčně) periodikum Týdeník Československé televize, konkrétně pak z období 70. a 80. let?
Předem velice děkuji za informaci.
Odpověď
Dobrý den,
našli jsme pouze tyto dva záznamy:
U tohoto si nejsme jisti, jestli se jedná přesně o dokument, který chcete. Každopádně v našem katalogu máme uvedeny pouze roky 1976,1980 a 1981 a všechny jsou v poškozeném fondu. Musela byste se tedy zkusit domluvit s kolegy v Hale služeb, zda by nebyli ochotni Vám, pokud opravdu z nějakého nutného důvodu tento dokument potřebujete, tento deník i přesto půjčit, viz záznam z online katalogu.:
* Československá televize. Praha: DELTA, 1965-1990. ISSN 0323-1127.
[ http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000356277&local_base=NKC ]
A dále máme záznam v lístkovém katalogu, který najdete zde http://katif.nkp.cz/Katalogy.aspx a popis cesty k Vámi požadovanému dokumentu níže:
* Generální katalog III > A - ŽY > TV - UM > 94 Zdá se však, že zde je možné objednat Týdeník z roku 1989 ačkoli katalogizační lístek není příliš jednoznačný.
V obou případech bude případně ale Týdeník možné půjčit pouze prezenčně.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
Praha
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
23.11.2015 08:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu