Turistický průvodce v Alpách.
Text dotazu
Jedná se o Alpy kolem Villachu.
Odpověď
Dobrý den,
turistické informace o okolí Villachu naleznete v těchto průvodcích:
• Podhorský, Marek. Pěší turistika v Julských Alpách : 50 nejkrásnějších turistických tras po horách a údolími Julských Alp ve Slovinsku a Itálii.  . Plzeň : Nakladatelství Kletr ; Praha : Freytag & Berndt, 2000. Turistický průvodce Rother. 128 s. signatura 220416
• Foerg, Nicola. Rakousko.   Praha : Freytag & Berndt, 2000. Cestovní průvodce Polyglott. 96 s. signatura 214210
• Němec, Bohuslav. Rakousko : kapesní průvodce.  Praha : Computer Press, 2002. Všechny cesty k informacím. 190 s. signatura 218461
• Bousfield, Jonathan. Rakousko : the Rough Guide.   Brno : JOTA, 2006. Turistický průvodce. 660 s. signatura 230777
Knihy si můžete půjčit v naší knihovně v ústřední půjčovně ve Wonkově ulici. http://www.knihovnahk.cz/pro-verejnost/pujcovny/oddeleni-pro-dospele
Obor
Geografie. Geologie. Vědy o zemi
Okres
Hradec Králové
Knihovna
Knihovna města Hradce Králové
Datum zadání dotazu
11.08.2015 09:51
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu