Turistický průvodce Armenie
Text dotazu
Hledám další publikace v češtině nebo ruštině:
- Marietta Šagiňanová. Cestování sovětskou Armenií. 1952. - Армения. Путеводитель. Мишель Строгов, Пьер-Кристиан Броше. 2006. - Армения. Путеводитель. Пти Фюте. 2007. - Лия Аветисян. Вкус армянского гостеприимства.
Odpověď
Dobrý den,
ve fondu Národní knihovny ČR jsou tyto knihy:
* ŠAGINJAN, Marietta. Sobranije sočinenij. Moskva: Gosudarstvennoje izdatelstvo chudožestvennoj literatury, 1957. Tom 4 obsahuje stať (s. 115 - ) Putešestvije po sovetskoj Armii. Signatura NK ČR G 34951, Tom 4
* ŠAHIŇANOVÁ, Marietta. Cestovanie po sovietskom Arménsku. Bratislava: Svet socializmu, 1952.  Signatura NK ČR 54 E 13693
* ANANIKYAN, Rem. Yerevan. A guide. Moskow: Progress Publishers, 1982. Signatura NK ČR T 103591 ŠAGINJAN, arietta. Putešectvije po sovetskoj Armenii. Moskva: Molodaja gvardija, 1950. Signatura NK ČR G 2047
* Armenija. Enciklopedija putešestvennika. Jerevan: Glavnaja redakcija armjanskoj sovetskoj enciklopedii, 1990. Signatura NK ČR T 159875 Armjanskaja SSR. Moskva: Izdatelstvo Akademii nauk SSSR, 1960. Signatura NK ČR H 27218
* HEJMAN, Magda. Armjane: kratki očerk ich istorii i sovremennogo položenija. Jerevan: Literaturnaja Armenija, 1990. Signatura NK ČR H 95100 Doporučujeme obrátit se i na Slovanskou knihovnu http://www.nkp.cz/slovanska-knihovna, viz kniha níže
Belyj, Andrej, 1880-1934
* Armenija / Andrej Belyj ; sostavlenije, stat'ji, primecanija N.A. Goncar. -- Jerevan : Sovetakan groch, 1985. -- 204 s. ; 18 cm
Poznamka o autorovi -- Portret autora na obalu
Goncar, N. A.
* Belyj, Andrej, 1880-1934
* rusti spisovatele -- 20. stol.
* cesty a pobyt -- Armenie
* korespondence * vzpominky
* Armenija : Fotoal'bom / Sost.: Arcvin Gajkovic Grigorjan .... -- Moskva : Planeta, 1982. -- [280] s. : il.
Grigorjan, Arcvin Gajkovic
Publikace, které uvádíte, jsme  ve fondu NK ČR nenašli.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
07.06.2013 11:09
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu