Tržnice v Chelčického ulici
Text dotazu
Zajímalo by mne, kdy byla skutečně otevřena městská tržnice v Chelčického ulici. Někde se píše, že v roce 1987, jinde až roku 1989. Můžete mi pomoci, prosím? Předem díky za pomoc!
Odpověď
Dobrý den,
našli jsme článek o otevření tržnice v Chelčického ulici, které se konalo v srpnu roku 1987 Článek je z Nového Hradecka z 18. 8. 1987 a píše se v něm, že tržnice byla před týdnem otevřena.
Použité zdroje
Brány tržnice dokořán. Nové Hradecko. 1987, roč. 29, č. 33, s. 2.
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
Hradec Králové
Knihovna
Knihovna města Hradce Králové
Datum zadání dotazu
02.02.2017 09:55
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu